Datum Project Info
23 april 2023 Erfgoeddag project ‘Beestig’ Lokeren In lokaal F in de Torenzaal komen ‘Beestige’ foto’s van onze leden te hangen.
In het Stadsarchief van Lokeren wordt een kleine tentoonstelling rond duiven en duivensport opgezet. Een aantal foto’s ivm duivensport van Martin Van de Moortel werden doorgestuurd naar de organisatie om eventueel te gebruiken.
04 oktober 2022 Fotoshoot van de leden ‘Team Welzijn Lokeren’ in het stadhuis Lokeren. Fotografie: Martin Van de Moortel met assistentie van Etienne Ysewyn en Marnix Baetens.
november 2021 – maart 2022 Jubileumjaar (2022) kunstacademie ‘Hof ter beuken’  Lokeren in samenwerking met Els Dierick. Verschillende leden verlenen hun medewerking voor zowel film opnames als fotografie. Afgesloten. Project met als tussenpersoon Els Dierick werd uiteindelijk stopgezet en er is geen vraag tot samenwerking meer geweest. De reeds gedane opnames en fotografie werden niet meer opgevraagd.
14 december 2021 Fotograferen van de gebouwen ‘Verloren bos‘: foto’s van enkele slaapkamers, het sanitair, alle zalen en ook de buitenruimtes zoals kampvuurkring, zitput, terras achteraan… Fotografen: Etienne Ysewyn & Martin Van de Moortel
16 september 2021 Samenwerking DFL-Biznis Hotel voor de aankleding van de vergader- feestzaal met een 15 tal beelden van Molsbroek Overzicht beelden en deelnemende fotografen