Berichten

 • Covid-19 Update 24-03-2021

  In de huidige omstandigheden zijn we opnieuw genoodzaakt alle fysieke vergaderingen voor de maand april 2021 te annuleren. We kijken uit naar mei in de hoop dat de strengere maatregelen ons enig perspectief bieden. Hopelijk kunnen we eindelijk starten en samen een lekker fris pintje drinken. De eerst volgende vergadering is gepland op 4 mei 2021 maar blijft ook nu weer onder voorbehoud.


 • Zwart-wit (Deel 2)
  Tijd om de koude winterprik achter ons te laten. De lente lonkt maar moet hier nog eventjes op de wachtlijst blijven staan. Zoals beloofd presenteren we eerst nog het tweede deel van de zwart-wit reeks. Reacties zijn steeds welkom. Je kan ze plaatsen door op de titel in de afbeelding te klikken.

 • Winter 2102 Update
  Update 15-03-2021: Een aantal beelden werden vervangen door deze van de leden (Marnix & Jan) die nog niet aan bod kwamen.
  Dankzij de winterprik in februari met heel wat sneeuw en ijs was er een mooie opportuniteit om een aantal winterbeelden te maken. Een kleine selectie kan je hierboven bekijken. Je kan steeds feedback/commentaar geven door op de titel te klikken in de afbeelding.
  Deel 2 van de zwart-wit reeks volgt later.

 • Zwart-Wit (Deel 1)
  De kerstversiering, de nieuwjaarsrecepties en de vele bubble festiviteiten liggen zo stilaan achter ons. Het wordt dus stilaan tijd om onze home page een nieuwe injectie te geven. Dit is alvast deel 1 van een reeks zwart-wit beelden gemaakt door de leden van DigiFoto-Lokeren.

 • Fotoexpo Traject 03
  Uitnodiging voor Fotoexpo Traject 03 ontvangen van Els Dierick (Ex-lid van Fotoclub Lokeren).
  Graag nodig ik jullie allemaal uit op Fotoexpo Traject 03. We hebben met 6 fotografen 2 jaar intensief in een groepstraject gewerkt naar dit toonmoment toe.
  We exposeren in Blanco, Coupure 308, 9000 Gent van 15 tot 24 januari.

 • Kerst & Nieuwjaars boodschap
  FIJNE KERSTDAGEN EN ONZE ALLERBESTE WENSEN VOOR 2021
  Ondanks de beperkte mogelijkheden bij dit jaareinde wensen we jullie toch fijne feestdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar. We hopen dat al jullie wensen mogen uitkomen.
  Wij willen jullie ook allemaal bedanken voor een goed gevuld fotojaar waarin de tentoonstelling ‘Blik in de Verte’ een grote rol heeft gespeeld.
  Alhoewel fotografie tijdens deze pandemie de perfecte hobby blijkt te zijn, hopen we toch dat we mekaar terug zeer snel kunnen, ontmoeten om onze clubactiviteiten weer op te starten.
  Leg ook in 2021 zoveel als mogelijk herinneringen vast met jouw camera want foto’s onthouden wat mensen vergeten.
  Namens het bestuur van DigiFoto-Lokeren.