Berichten

 • Covid-19 Update 26-04-2021

  Een complete verrassing zal het niet zijn: gezien het advies van de veiligheidsraad en het gegeven dat het CCL ook in de maand mei gesloten blijft kunnen er nog altijd geen fysieke vergaderingen plaatsvinden. We trekken dit gegeven meteen door naar de maand juni.

  Lichtpuntje: we plannen ergens tweede helft van juni toch een foto-uitstap, daarover later meer. Jullie ideeën zijn uiteraard welkom!

  We voorzien onze eerste vergadering dus op 7 september 2021.

  Intussen kunnen we toch blijven fotograferen. Het thema ‘Lentekriebels’ trekken we door naar de maand mei/juni. Uw foto’s kan je nog steeds doorsturen naar: webmaster@digifoto-lokeren.be


 • Lentekriebels (Deel 1)
  Corona of niet, koud of warm, de lente laat zich soms misleiden maar dit kan ook onze leden niet in hun kot houden om enkele lentekriebels in beeld te brengen.

 • Zwart-wit (Deel 2)
  Tijd om de koude winterprik achter ons te laten. De lente lonkt maar moet hier nog eventjes op de wachtlijst blijven staan. Zoals beloofd presenteren we eerst nog het tweede deel van de zwart-wit reeks. Reacties zijn steeds welkom. Je kan ze plaatsen door op de titel in de afbeelding te klikken.

 • Winter 2102 Update
  Update 15-03-2021: Een aantal beelden werden vervangen door deze van de leden (Marnix & Jan) die nog niet aan bod kwamen.
  Dankzij de winterprik in februari met heel wat sneeuw en ijs was er een mooie opportuniteit om een aantal winterbeelden te maken. Een kleine selectie kan je hierboven bekijken. Je kan steeds feedback/commentaar geven door op de titel te klikken in de afbeelding.
  Deel 2 van de zwart-wit reeks volgt later.

 • Zwart-Wit (Deel 1)
  De kerstversiering, de nieuwjaarsrecepties en de vele bubble festiviteiten liggen zo stilaan achter ons. Het wordt dus stilaan tijd om onze home page een nieuwe injectie te geven. Dit is alvast deel 1 van een reeks zwart-wit beelden gemaakt door de leden van DigiFoto-Lokeren.

 • Fotoexpo Traject 03
  Uitnodiging voor Fotoexpo Traject 03 ontvangen van Els Dierick (Ex-lid van Fotoclub Lokeren).
  Graag nodig ik jullie allemaal uit op Fotoexpo Traject 03. We hebben met 6 fotografen 2 jaar intensief in een groepstraject gewerkt naar dit toonmoment toe.
  We exposeren in Blanco, Coupure 308, 9000 Gent van 15 tot 24 januari.